It is currently Fri Jun 23, 2017 3:38 pmWelcome
Welcome to beautyfashionlifestyle

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: adidas zx flux dames
PostPosted: Fri May 26, 2017 3:16 am 
Offline

Joined: Fri May 26, 2017 3:11 am
Posts: 2
Wat er naast zijn adidas superstar dames Linen / Cargo Khaki-Mercury Grey-tegenhanger lijkt te verschijnen, toont deze uitvoering een gelijkwaardig aquarel-esque of army camouflage-bovenkant met grafische drukdetails in zwarte en koele grijze en roze clubaccenten bij zijn binnenvoering, oogleden en tong Branding om zijn winterse look te voltooien. Eerlijk gezegd, dit kunnen ons favoriete model uit de verpakking zijn. Neem een goede look en deze Nike Roshe Run hieronder en laat het ons weten als u een paar wilt plukken wanneer ze de komende weken vrijkomen. Als onderdeel van een nieuw Print Pack , Deze vrouwelijke editie Roshe dons een aquarel of leger-geïnspireerde camouflage boven in een officiele linnen, lading khaki en kwik grijze kleurweg. Deze populaire Nike Sportswear-modellen zijn opgemerkt door het grafisch gedrukte bovenkant, waaronder groene Swoosh-brandmerken, groene eyelets, bijpassende pull tabs, een gepolsterde Phylon midsole en patroon veters.

We hebben onlangs u nieuws geboden over de dreigende heruitgave van de klassieke Nike Air Revolution, die sommige jonge jullie misschien niet weten was de voorloper van de Air Jordan III (3). Foto's van drie OG colorways die voor een release van 2013 zijn geplaatst, hebben in de afgelopen weken gelekt, waaronder de Tech Gray-versie, die voor een 28 juni vrijgegeven wordt als onderdeel van het Nike Air Vintage QS Pack. Nou, het lijkt erop dat Nike enkele nieuwe trucs in de winkel heeft voor de OG klassiekers, in de vorm van de Nike Air Revolution Safari. Deze opkomende banger, die gerucht wordt om volgende maand te worden vrijgegeven, heeft adidas superstar heren overwegend gebruik van een uitgebreide Safari print, de klassieke print Voor het eerst verschenen op de Nike Air sneaker met dezelfde naam, die oorspronkelijk in 87 werd gedaald. Details zijn slank op deze komende release,maar je kan er zeker van zijn dat Sneaker Files je op de hoogte houdt als nieuws beschikbaar wordt.Kijk nu eens voor deze nieuwe versie van een OG klassiek, en laat ons weten wat u denkt in de onderstaande reacties.

Met zomers vrijwel hier gaat het over de tijd dat adidas superstar zwart sneakerheads naar hun lokale retailers stroomt om een paar nieuwe hitte te maken voor hun zomerrotaties. Niets zegt zomertijd als een fris, fris wit op wit AF1 s.Whether low of mid top, Het wit op wit AF1 heeft en zal zeker altijd een must zijn voor het hete weer. Bij het overwegen van degenen die de klassieke witte op witte kleurweg willen, maar met een licht gemoderniseerde aanraking, hebben de goede mensen bij Nike deze Spike-versie van de Nike gecreëerd. Luchtmacht 1 Centrum. Dat is juist, je leest die laatste zin juist. Dit afgeronde silhouet dat het AF1 Downtown is, is volledig uitgerust met een paar zilveren spikes over de teendoos, de middelste en de hak van de schoen. Alleen als het niet genoeg is om een moderne aanraking te krijgen, komt het voornoemde paar AF1 s ook aan het schommelen De beruchte ijzige zool over zijn bodem.

De sneaker is afgewerkt met veelkleurige veters. Houd het dicht bij Sneaker Files voor verder adidas superstar supercolor nieuws over deze Roshe Run GPX en wanneer het Nike Sportswear retailers zal raken.Op 3 juli vinden sneakerheads nationwide de NikeKD VI de retail debuut.Na talloze previews en updates weten sneakerheads precies wat te verwachten is in termen van de KD VI design specificaties.Maar wat u misschien niet heeft gekend is dat het begeleiden van het nieuwe KD-silhouet een zekere nieuwe verpakking zal zijn die u allemaal moet genieten. In plaats van de standaard oranje Nike Basketball doos te gebruiken die we allemaal gekweekt zijn om te houden, hebben de goede mensen bij Nike geslagen Maak een speciale nieuwe doos op om de volgende tijd in de KD-handtekening te helpen inruilen. Sportend het beruchte KD-logo op de top, alle KD VI-dozen bevatten ook de toevoeging van sommige zieke geometrische vormen, namelijk de zeshoek, die blijkbaar dient als tekenaar van Durants zesde handtekeningschoen.

Zorg ervoor dat u na de sprong verder leest om de voornoemde verpakking beter te bekijken. Voel je vrij om je gedachten te delen over het al dan niet goedkeuren van Nikes-veranderingen in de KD-box. Vans van Nike's Golden Era (wel, wat ik de Gouden Eeuw in het midden van de jaren 80 tot het midden van de jaren 90 beschouwt), bereidt je voor om heel blij te zijn.De Swoosh-ploeg maakt op 28 juni een 3-set set van een aantal klassieke kicks los, met de Nike Air Revolution, de Nike Air Trainer SC High en de Nike Air Trainer SC 2, allemaal in OG colorways (de Tech Gray, Citron, En Auburn colorways, respectievelijk). Een ander ding om op te merken is dat de paren allemaal de VNTG-behandeling hebben, alhoewel in welke mate niet bekend is. Persoonlijk heb ik geen rekening met de VNTG / OG behandeling, hoewel ik begrijp waarom sommige misschien wel. Toen vertelde ik mezelf altijd dat, hoewel ik het niet op lopende schoenen heb (ik heb de Air Max Light Vintage Blue en de Air Max 90 OG Infrarood), zou ik het niet willen zien op een paar Retro J's, Dus dit gaat over in het midden.

Een week geleden hebben we een voorbeeld gegeven van een andere Nike handtekening schoen gedempt in denim, deze keer de Nike Zoom Revis, de handtekening sneaker van cornerback extraordinaire Darrell Revis. Het lijkt erop dat de schoen al snel en al snel zal worden vrijgegeven. De Nike Zoom Revis Denim, een schoen die eerbetoon aan de High School adidas zx flux dames en College Alma Maters (Aliquippa en University of Pittsburg, respectievelijk) geeft voor een ultra -beperkte 15 juni release, die deze week nog een nieuwe week voor de Swoosh Set maakt. (Onthoud, de Nike KD V Premium WTKD, ook een extreem beperkte daling, komt op de 14e uit). De schoen is voorzien van een blauwe denim bovenste met gouden accenten, bedoeld om liefde voor Pitt's schoolkleuren te tonen, terwijl een tag op de binnenzool liefde toont aan Aliquippa High, de school waar hij zijn merk als dual-sports atleet heeft gemaakt. Een witte tussenzool en een zweepzool met vol accenten verduisteren dingen.


Report this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred